Referenties 2017-10-04T17:16:17+00:00

Het verhaal van onze klanten

DigiDoc is er voor iedereen in elke sector. De modulariteit is eindeloos waardoor iedere DigiDoc volledig persoonlijk is. Ontdek waarom onze klanten alleen nog maar DigiDoc willen.

Frans Vos

-Materials Consult

“Ook ik deed alles via Excel, Word en Outlook tot ik met DigiDoc begon te werken. Het documentbeheersysteem is ontzettend handig. Ik kan alle relevante documenten onmiddellijk terugvinden. Sinds kort werk ik met de Cloud versie van DigiDoc. Hierdoor kan ik ook op klantlocatie alles overzichtelijk houden op elk platform.”

Bekijk de video

Tom Hofman

-7211

“DigiDoc is voor mij ook echt een wonderoplossing. Ik gebruik het als database voor mijn klantrelaties, ik gebruik het om mijn facturatie te doen en mijn boekhouder is altijd heel blij om de gegevens zo duidelijk aangeleverd te krijgen. Ik zou niet meer zonder DigiDoc kunnen.”

Bekijk de video

Patrick Tjolle

-H&L Services

“Wij wilden onze interne workflow op kantoor automatiseren. Gezien de grote verscheidenheid aan type opdrachten konden we met de standaardpakketten niet verder. DigiDoc levert ons het alternatief om onze gegevens digitaal optimaal te verwerken. Het pakket van DigiDoc voorziet alle basistools voor een goede opvolging van alle mogelijke informatie.”

Bekijk de video

Francis Salaets

-K2F

“DigiDoc is reeds 4 jaar geïmplementeerd in ons boekhoudkantoor. DigiDoc maakte het voor ons mogelijk om in een groeiende organisatie (5 medewerkers) aan efficiënt taak- en documentbeheer te doen. Geen overbodige controlelijstjes meer op het einde van het kwartaal, alle documenten netjes gearchiveerd op de server. Dankzij DigiDoc verwierven wij ook controle op de tijdsbesteding van onze medewerkers en de facturatie van onze prestaties. De automatisch koppelingen met MS Office maken van DigiDoc een complete tool die onmisbaar is geworden voor het beheer van ons kantoor.”